Bestuurder gezocht!

Afgelopen zaterdag 10 maart is er tijdens de Dag van de Noord-Nederlandse Archeologie in het Noordelijk Archeologisch Depot te Nuis een kleine aanrijding geweest op het parkeerterrein aldaar. Degene die de aanrijding heeft veroorzaakt, verzoekt de eigenaar van de beschadigde auto contact op te nemen. Het kenteken van de beschadigde auto is bij ons bekend, evenals de gegevens van degene die de aanrijding heeft veroorzaakt. Bent u de eigenaar van de auto? Neem dan contact op met Margot Daleman (m.daleman@vu.nl 06-47586295), dan kan zij u verder helpen.

Vacature depotbeheerder

Het Noordelijk Archeologisch Depot is op zoek naar een depotbeheerder om het team te versterken. Klik hier voor de vacature!

10 maart 2018: Dag van de Noord-Nederlandse Archeologie

Op zaterdag 10 maart 2018 vindt de Dag van de Noord-Nederlandse Archeologie plaats in het Noordelijk Archeologisch Depot (NAD) in Nuis.
De Dag wordt georganiseerd door het NAD, de AWN en PAN (Portable Antiquities of the Netherlands).

De Dag van de Noord-Nederlandse Archeologie is bedoeld voor iedereen die ge├»nteresseerd is in geschiedenis en archeologie.
Er is een informatiemarkt waar allerlei archeologische instanties zich presenteren (zoals musea en verenigingen), er worden demonstraties
vuursteen bewerken en pottenbakken gegeven, er zijn lezingen, het is mogelijk om vondsten te laten determineren en er worden op
gezette tijden rondleidingen door het depot gegeven.

Klik
hier voor een link naar de website!
 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Vanaf heden is het Noordelijk Archeologisch Depot ook te vinden op Facebook.